fredag 29. juli 2022

En advokat kan løse nabotvisten

En advokat kna løse nabotvisten.

De fleste av oss har en eller flere naboer, men ikke alle naboer er gode naboer. Noen kan være uhøflige, andre kan rett og slett bryte lover og det kan utvikle seg til å bli en nabotvist.

Bruk av advokat i en nabotvist kan noen ganger bringe deg raskere i retning av det resultatet du ønsker. Typiske nabotvister kan være klager på støy, lukt, gjerder eller estetikk.

Spesielt er gjerder, garasjer, utsikt og maling kjente problemområder. En person kan stort sett foreta seg det han vil på sin egen eiendom, men ikke alltid, så lenge det ellers er innenfor lovens grenser. Det må utenforstående i alminnelighet akseptere.

I den grad utøvelsen av eierrådigheten påfører naboene ulemper eller ubehag, kan den imidlertid begrenses. Og det er her nabotvistene som regel utspiller seg. Les mer om nabotvister her.

Ofte kan det være smart med å få hjelp av en advokat, advokaten kn megle, inngå forlik eller løse tvisten på andre måter.

Det bruker lønne seg å bruke et advokatfirma som er spesialister på eiendomsrett. Advokatfirmaet Møller er spesialister på eiendomsrett, og de dekker hele Norge. Les mer om det på nettsiden deres.